1111910.jpg

( TÄSSÄ tämä kuuluisa yhteispiirros: "Härskit Muumit" By ME)

1111911.jpg

Sitten sujahdetaankin jo ovelasti illan tapahtumiin... ( Pirta ei baariin päässytkään, kun pipi iski. )

1111912.jpg

( TÄHÄN tulee linkki meidän hienoihin piirroksiin sitten kun Norppis saa ne skannattua. :D)

1111913.jpg

TÄMMÖNE kuva siitä sitten tuli....

1111915.jpg

(Hyvin se rehuhampurilainen kuitenkin loppujen lopuks meidän Norppaan uppos.)
Hesestä olikin hyvä sitten soittaa asiaankuuluva kännihäiriöpuhelu Kamelle... :

1111916.jpg

Kilometrin mittaisesta taksijonosta selvisimme vihdoin taksiin. Paljon iloa siitä ei ollut, sillä kuski (elämäänsä kyllästynyt vanha kärttyinen muori) vittuili koko matkan ja lopulta jätti meidät neljää kilometriä ennen kotia tien varteen, koska eräs Norpatti voi pahoin.
Käänsi jo auton kohti Tamperetta, kun sanoimme ettei näin voi tehdä ja istuimme paikoillamme. (Kuski siis syyllistyi heitteillejättöön ja vapaudenriistoyritykseen. Asiasta on jo ilmotiettu taksiliitolle ja se menee tutkintaan. HAHAHA siitäs saat.) Emme siis missään vaiheessa sotkeneet autoa, vaan ilmoitimme, milloin pitää pysähtyä että tyhjentäytyminen voidaan suorittaa ulkoilmassa.

1111917.jpg
Onneksi maailmassa on hyviäkin ihmisiä: eräs aamuvuoroon matkalla ollut mukava nuori nainen otti humaltuneet pikku liftarit kyytiinsä ja heitti meidät kotiin. <3 Kiitos, sinä henkilö!

1111945.jpg
Raahauduimme kämpilleni ja Norpatti sammahti kuin saunalyhty. (Jäipä vielä horisontaalisesti sohvalle, emmekä uskaltaneet siirtää kuorsaavaa poloa, mutta hyvin Tea taisi mahtua nukkumaan... :D )
"Oli kiva sikailla kanssanne, neidit!"